نوشته‌ها

رزومه نویسی به سبک استرالیایی

هدف رزومه

رزومه یک سند بازاریابی یکپارچه برای افرادی است که به دنبال کار می‌گردند یا تمایل دارند در کار فعلی خود ارتقاء یابند. رزومه طی سالیان متمادی برای سازگاری با خواسته های بازارکار دچار تغییرات زیادی شده است.

فرمت رزومه

طول رزومه با سبک و سیاق استرالیایی نباید به طور متوسط ​​بیش از ۴ صفحه باشد. در برخی موارد شاید نیاز باشد طول رزومه بیشتر از ۴ صفحه شود؛ با این حال طول رزومه برای یک فارغ التحصیل باید ۱-۲ صفحه، مدیرحرفه ای/متوسط ۳-۴ صفحه و مدیر ارشد اجرایی در ۳–۵ صفحه باشد.

فونت

رزومه باید با فونت استاندارد نوشته شود. فونت های استاندارد عبارت اند از « Tahoma- Calibri Verdana – Arial – Garamond». توصیه می‌کنیم از فونت های تزئینی استفاده نکنید زیرا ناخوانا هستند.

سایز نوشته

سایز نوشته به نوع فونت بستگی دارد و برای محتوا نباید کمتر از ۱۰ یا بیشتر از ۱۲ باشد. سرتیترها می‌توانند در اندازه بزرگتری باشند اما نباید بیش از حد مزاحم باشند زیرا محتوای مهمترین جنبه رزومه است.

توجه: در حرفه‌هایی که توانایی هنری مهم است، فونت مورد استفاده باید قابل خواندن باشد، با این حال می‌توان از فونت های هنری خوانا نیز استفاده کرد.

سبک نوشتن

به طور کلی سبک نوشتن باید به راحتی قابل خواندن و درک باشد. نکات زیر درمورد سبک نوشتن به شما کمک شایانی خواهد کرد:

ترتیب زمانی معکوس

مهمترین اطلاعات جدیدترین آنها است. به همین دلیل، رزومه باید همیشه در ترتیب معکوس به ترتیب از جدیدترین موقعیت تا قدیمی ترین نوشته شود.

استفاده از افعال اول شخص

وقتی می‌خواهید دیگران به طور موثری درک کنند که در موقعیت‌های اخیر چه چیزهایی به دست آورده‌اید یا انجام داده‌اید، از افعال «اول شخص» استفاده کنید. استفاده از افعال «اول شخص» تضمین می‌کند که شما به آنچه گفتید تاکید زیادی دارید.

نشانه‌گذاری

اطلاعات باید به راحتی قابل دسترس و روشن باشند. نشانه‌گذاری موثرترین روش برای ارائه اطلاعات برای دستیابی به این هدف هستند. نشانه ها باید قبل از عبارات کلیدی کوتاه قسمت های مختلف استفاده شوند تا هر چه بیشتر توجه خواننده را جلب کنند.

کلمات کلیدی

کلمات کلیدی مربوط به نقش، صنعت و فرد باید در یک رزومه قرارگیرد. این کلمات کلیدی باید فعالیت های افراد نظیر مسئولیت‌ها و دستاورد‌های آنان را شرح دهد. کلمات کلیدی به طور مؤثری فعالیت را توصیف می‌کنند و به فرد کمک می‌کند تا به سرعت متوجه شود که تجربه کارجو چقدر به صنعت و الزامات فرصت شغلی مربوط می‌شود.

بخش‌های رزومه

خلاصه اطلاعات

  1. اطلاعات شخصی

نام، نام خانوادگی، شماره تلفن همراه یا منزل و آدرس‌های ایمیل تان را وارد کنید.

  1. هدف شغلی

هدف شغلی، آنچه که فرد در جستجویش است و برای فارغ التحصیلان و حرفه های اولیه مناسب است، برجسته می‌کند. همچنین ممکن است در این قسمت خلاصه‌ای از توانمندی‌های فرد پیش از درخواست وی درج شود.

  1. پروفایل شغلی

برعکس هدف شغلی، پروفایل حرفه‌ای بیشتر بیانیه بازاریابی است و تجربیات و پیش زمینه افراد را برجسته می‌کند و برای افرادی که به دنبال تغییر شغل یا تغییر صنعت هستند یا متخصصانی که تمایل دارند در کوتاه ترین زمان ممکن توانایی ها و مهارت های خود را در  بازار عرضه کنند، مناسب می باشد.

  1. مهارت های کلیدی

مهارت‌های کلیدی شامل مهارت‌های کلیدی حرفه ای است که فرد در موقعیت یا شغل به کار می‌گیرد. این مهارت‌های فرد باید مطابق با فرصت شغلی باشد و مشخص کند که فرد با توجه به توانایی هایش چه چیزهایی در جایگاه شغلی خود ارائه میدهد.

  1. خصوصیات فردی

صفات شخصیتی نقاط قوت هستند که فرد با خودش به شغل می‌آورد.

  1. مهارت های فنی

مهارت های فنی شامل نرم افزار ؛ سخت افزار ؛ سیستم های عامل؛ زبانهای برنامه نویسی؛ تکنیک های متخصص؛ و دیگر اطلاعات مربوطه که ممکن است به یک صنعت خاص یا متخصص تقسیم شود. این بخش برای افرادی است که به دنبال استخدام در موارد فنی، علمی یا تجاری هستند، در حالی که مهارت های مربوط به صنعت بر اساس نقش اصلی خود هستند.

سابقه کاری

سابقه اشتغال افراد برای ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته بیشتر مربوط به پیشرفت شغلی آنهاست. این تخصص برای تأیید اهمیت تمام سوابق اشتغال و شناسایی چگونگی تکمیل جزئیات به منظور مطابقت با نیازهای افراد است. اطلاعات زیر ممکن است در سراسر سوابق استخدامی برجسته شود:

  • شروع و پایان دادن به تاریخ
  • نام سازمان
  • موقعیت برگزار شده
  • سازمان مختصر
  • موقعیت مختصر
  • مسئولیت ها
  • همکاری
  • حسابدهی
  • دستاوردها

 

مدارک تحصیلی _ مدارک تحصیلی شامل تمام آموزش هایی مانند گواهی ها، دوره های کوتاه و تحصیلات مربوط به رشته می باشد. تمام سطوح آموزش باید شامل شود بجز دوران دبیرستان، مگر آنکه رزومه تحصیلات تکمیلی را شامل شود. علاوه بر این ، آموزش حرفه ایی که  وابسته به رشته شغلی نباشد شامل شدن آن در رزومه الزامی نیست.

معرف های حرفه ای_ معرف ها می توانند یک انتخاب شخصی باشند اگر فردی بخواهد این اطلاعات را شامل شود. معرف های حرفه ای واجد شرایط شامل:

  • نام معرف ها
  • ارتباط با موضوع )در صورت لزوم(
  • موقعیت
  • سازمان
  • شماره تلفن تماس

اطلاعات نامناسب

اطلاعاتی که نیاز نیست در رزومه استرالیا ذکر شود:

  • تاریخ تولد
  • وضعیت تاهل
  • جنسیت
  • اطلاعات شخصی / خانوادگی
  • وضعیت سیگار و سلامتی

موارد اختیاری

موارد اختیاری شامل:

آدرس – این مورد شامل نمی شود اگر موقعیت مکانی متقاضی به ایشان آسیب برساند.

ویژگی های شخصی – فقط برای فارغ التحصیلان یا متقاضیان دبیرستان شامل می شود.

سرگرمی – فقط برای کسانی که سرگرمی فرد به صنعت یا موقعیتی که متقاضی است پیوند می دهد، شامل می شود. ممکن است برای حمایت از انتقال حرفه ای یا صنعت استفاده شود.

اطلاعات مهم

آدرس های ایمیل

  • آدرس های ایمیل با سال تولد شما اجازه می دهد به کارفرما برای محاسبه سن شما
  • آدرس ایمیل غیر حرفه ای یا “شوخی” می تواند برای یک برنامه زیان آور باشد

فن آوری های استخدام

با توجه به معرفی ابزارهای استخدام، از جمله فن آوری های تجزیه کننده، تعدادی از مسائل با رزومه وجود دارد و به همین دلیل تمام افرادی که به دنبال استخدام جدید می باشند، باید بر توسعه رزومه خود تمرکز کنند.

مسائل کلیدی که باید در هنگام توسعه اسناد خود آگاهی داشته باشید عبارتند از:

  • اطلاعاتی که درون سربرگ و پاورقی قرار دارد ممکن است توسط برخی از فناوری های استخدام خوانده نشود.
  • جداول، فایل های JPEG / تصویر و زمینه های مورد استفاده در یک رزومه ممکن است توسط برخی از ابزارهای تجزیه کننده یا برنامه های استخدامی(نرم افزار ها) قابل خواندن نباشد.
  • فایل های PDF ممکن است برای بعضی از برنامه های استخدامی قابل استفاده نباشند.
استرالیا حداکثر سن برای ویزای ساب کلاس ۱۸۹ را کاهش داد

اداره مهاجرت و حفاظت از مرزهای استرالیا در یکم جولای ۲۰۱۷ حداکثر سن متقاضیان ویزای مستقل ساب کلاس ۱۸۹ را به ۴۵ سال کاهش داد.

تا قبل از تاریخ مذکور متقاضیان تا ۴۹ سال نیز می توانستند برای برای این ویزا اقدام کنند اما از یک جولای ۲۰۱۷ به بعد تنها افراد زیر ۴۵ سال می توانند برای دریافت این ویزا اقدام نمایند.

ویزای ساب کلاس ۱۸۹ برای کارگران خارجی با مهارتی که تمایل دارند به طور دائم در استرالیا کار و زندگی کنند در نظر گرفته شده است. متقاضیان این نوع ویزا نیاز ندارند که کارفرما، استان یا منطقه موردنظر یا یکی از اقوام آنان اسپانسرشان شوند تا شرایط لازم برای این ویزا را کسب کنند.

برای ویزاهای ساب کلاس ۱۹۰ و ۴۸۹ تا کنون هیچ خبری مبنی بر کاهش حداکثر سن اعلام نشده است.

هزینه تحصیل در استرالیا

تحصیل در استرالیا سکوی پرتاب نسل آینده است ، استرالیا با داشتن دانشگاه های معتبر و سطح علمی بالا به درستی می تواند با برترین دانشگاه های دنیا و بین المللی رقابت کند و مقام سوم جهان را بعد از آمریکا و انگلیس دارد،  همین طور سالانه از سراسر دنیا به نو آوری و اختراعات مردمان استرالیا وابسته هستند و نیز ۱۴ نفر از این کشور برنده جوائز نوبل بوده اند.

همانند بسیاری از کشورهای دیگر، هزینه تحصیل در استرالیا به چند مورد بستگی دارد این شامل نوع و مدت مطالعات شما، از جمله چیزهای دیگر است. یکی از مزایای تحصیل در استرالیا این است که دولت آن را در بورس تحصیلی بین المللی سرمایه گذاری می کند،  بیش از ۲۰۰ میلیون دلار در سال است. طیف وسیعی از بورس تحصیلی بین المللی استرالیا وجود دارد که می تواند به شما در پرداخت مطالبات خود در استرالیا کمک مالی کند.

هزینه تحصیل در استرالیا نسبت به سایر کشورهای انگلیسی زبان مناسب است و تحصیل در استرالیا  به شدت به تمام متقاضیان تحصیل در خارج از کشور پیشنهاد می‌شود.

هزینه تحصیل در استرالیا برای هر فرد بسته به رشته تحصیلی، دانشگاه و ایالت محل تحصیل متفاوت می‌باشد. به طور کلی این هزینه شامل شهریه دانشگاه، بیمه دانشجویی، خوابگاه، هزینه خوراک، حمل‌ونقل و تفریحات  می باشد. شهریه دانشگاه در استرالیا و در هر کشوری که متقاضی برای تحصیل باشید با توجه به مقطع تحصیلی و نوع موسسه، دانشگاه و برند و رتبه  علمی آن، شهریه ها متفاوت است.

برخی دانشگاه ها در استرالیا بسته به نوع رشته تحصیلی شما هزینه هایی علاوه بر پول شهریه از شما دریافت می کنند که شامل هزینه ی برخی وسیله های مثلا آزمایشگاهی و یا دیگر وسایل مورد نیاز برخی واحد های درسی است.

.

مزایای تحصیل در استرالیا

 

تحصیل در استرالیا به دانشجویان این امکان را می دهد که به طور قانونی ۲۰ ساعت در هفته در کنار تحصیلشان کار کنند که تا حدودی هزینه های زندگی فرد را تامین می کند البته این مستلزم این نمی باشد که شما توان پرداخت هزینه های دانشگاهی را داشته باشید. این امتیاز برای دانشجویان و متقاضیان مقطع دکتری نیز هست که در صورتی که برای بورسیه اقدام نکرده و نگرفته باشند می توانند در هفته به مدت ۳۰ ساعت کار دانشجویی کنند و در مقابل آن حقوق دریافت کنند.

تحصیل در استرالیا این اجازه را به متقاضی می دهد که پس از پایان یافتن دوره تحصیل اقامت خود را به اقامت دائم تبدیل کنند و در واقع برای شما ویزایی صادر می شود که بتوانید پس از تحصیل کار مناسب خود را پیدا نمایید.

برای تحصیل در استرالیا نمره زبان آیلتس ۵٫ ۶ و در هر مهارت نمره ۶ نیز الزامی می باشد البته این بسته به دانشگاهی که شما را می پذیرد ممکن هست تغییر کند وحتی بیشترهم شود (همین طور اگر متقاضی به مدت ۲ سال در یک مؤسسه یا دانشگاه انگلیسی زبان مورد تایید دانشگاه های استرالیا  درس خوانده باشد از این قسمت معاف می گرد.)

اخذ ویزا دائم پس از تحصیل در استرالیا

متقاضی باید تحصیلات خود را حداکثر ظرف مدت شش ماه قبل از اقدام برای این ویزا کامل کرده باشد. منظور از کامل کردن، تاریخی است که دوره به طور رسمی به پایان می رسد و به دانشجو ابلاغ می شود.

این تحصیلات باید حداقل در یک دوره دوساله ارایه شده باشد و متقاضی حداقل ۱۶ ماه در طی این دوره مشغول به تحصیل بوده باشد. لازم به ذکر است طول دوره زبان در این بازه محاسبه نمی گردد.

در صورتی که دانشجو دو رشته مختلف را تمام کرده باشد نمی تواند به مدت دو برابر ویزای اجازه ی کار دریافت نماید.

متقاضیان و همراهان ملزم هستند در زمان اقدام برای ویزا دائم واعلان نتیجه رسیدگی در استرالیا حضور داشته باشند. نحوه درخواست برای این ویزا هم بصورت کاغذی و هم بصورت آنلاین امکان پذیر است. بنا به مورد ممکن است اداره مهاجرت استرالیا از متقاضی تست های پزشکی و یا گواهی عدم سوپیشینه در خواست نماید که متقاضی ملزم است در زمان مشخص شده به این اداره ارایه نماید.

هزینه های محل اقامت  تحصیل در استرالیا

هزینه ها براساس ایالت و شهر محل تحصیل متفاوت می باشد.

  • خوابگاهها و مهمان سراها – ۹۰ تا ۱۵۰ دلار در هفته
  • اجاره عمومی – ۸۵ تا ۲۱۵ دلار در هفته
  • در محوطه دانشگاه – ۹۰ تا ۲۸۰ دلار در هفته
  • محل اقامت در خانه – ۲۳۵ تا ۳۲۵ دلار در هفته
  • اجاره – ۱۶۵ تا ۴۴۰ دلار در هفته
  • مدارس شبانه روزی – ۱۱,۰۰۰تا۲۲,۰۰۰دلار در سال