بر پایه آمار ارائه شده از سوی مرکز آمار کانادا، سال ۲۰۱۱ در این کشور ۱۶۳٬۲۹۰ نفر ایرانی زندگی میکردهاند که ۸۳٬۴۹۵ نفر از آنها مرد و ۷۹٬۸۰۰ نفر زن بودهاند.
در سرشماری سال ۲۰۰۶ تعداد ۱۲۱٬۵۰۵ نفر گزارش کردهاند که اصالت ایرانی دارند. ۹۹۲۲۵ نفر اصل و نسب خود را تنها به ایران منتسب کردهاند و ۲۲٬۲۸۰ نفر بخشی از تبار خود را به ایران مرتبط دانستهاند که حداقل برخی از اجداد آنان از ایران بودهاند. این آمار جهش قابل توجهی را نسبت به آخرین سرشماری پنج سال قبل نشان میدهد که در آن ۸۸٬۲۲۰ نفر در پاسخ به سؤال منشاء قومی ایران را عنوان کرده بودند. ۷۳٬۴۵۰ نفر از ایشان تنها به ایران اشاره کردند و ۱۴۷۷۰ نفر ایران را به عنوان بخشی از تبار خود گزارش کرده بودند.
مهاجران ایرانی
در سرشماری ۲۰۰۶ کانادا از ۱۲۱٬۵۰۵ نفر که اصل و نسب ایرانی داشتهاند، ۹۵٬۴۲۰ نفر از آنها اظهار کردند که مستقیم از ایران مهاجرت کردهاند که قابل مقایسه با ۶٬۴۵۲٬۳۰۵ نفر جمعیت کل مهاجران در سراسر کانادا است.
از ۹۲٬۰۹۰ مهاجر ایرانی ساکن کانادا در سال ۲۰۰۶، تعداد ۲۷٬۶۰۰ نفر بین سالهای ۲۰۰۱ و ۲۰۰۶ وارد کانادا شده بودند، که رشد جهشی و قابل توجهی از جمعیت ایران را نشان میدهد. ۲۴۶۶۵ مهاجر ایرانی بین سالهای ۱۹۹۶ و ۲۰۰۰ و تعداد ۱۵٬۵۳۵ نفر دیگر بین سالهای ۱۹۹۱ و تعداد ۱۹۹۵ و ۲۴٬۲۸۵ نفر دیگر پیش از سال ۱۹۹۱ به کانادا وارد شدهاند.
مناطق ایرانی نشین کانادا
جمعیت ایرانی-کاناداییها بر اساس آمار سال ۲۰۱۱
تجمع اصلی ایرانیان کانادا را میتوان بهترتیب در جنوب استان انتاریو، بریتیش کلمبیا، کبک و آلبرتا پیدا کرد. در سال ۲۰۰۱ نسبت ایرانیان در این استانها به ترتیب ۵۸٪، ۲۵٪، ۱۱٪، ۴٪ بوده و فقط ۲٪ از ایرانیان در سایر استانها و مناطق کانادا ساکن بودهاند
طبق آمار ۲۰۰۱ میلادی بیشتر ایرانیان به ترتیب در کلانشهرهای تورنتو (۴۴٪)، ونکوور (۲۲٪)، مونتریال (۱۰٪)، اتاوا (۵٪) و سایر شهرها ۱۹٪ بودهاست.
اکثریت قریب به اتفاق ایرانیان در حومه شمال تورنتو مانند ریچموند هیل، ویلو دیل وان، مارکام، و تورن هیل زندگی میکنند. همچنین در ونکوور بزرگ، ایرانیان زیادی در نورث ونکوور، وست ونکوور و ترای سیتیز (شامل کوکیتلام، پورت کوکیتلام و پورت مودی) ساکن هستند.