شهروندان کشورهای ایران، مصر، هند، اردن، لبنان، مراکش، سوریه و تونس می‌توانند ویزای توریستی یک ماهه دریافت کنند چه به صورت فردی یا به صورت تور اما تنها باید از طریق مرز هوایی و به صورت مستقیم وارد شوند. دریافت ویزا احتیاجی به مصاحبه ندارد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای عمان

  • اسکن عکس
  • اسکن پاسپورت
  • اسکن صفحه اول و دوم شناسنامه
  • فرم مشخصات
  • چک تضمین شده بانکی به مبلغ 7 میلیون تومان بابت ضمانت بازگشت

سوالات متداول درباره ویزای عمان+پاسخ

-آیا در صورت عدم دریافت ویزا توسط مسافر و یا انصراف مسافر مبلغ عودت داده می‌شود؟

پس از ارائه درخواست ویزا و یا تحویل مدارک به این شرکت چنانچه به هر دلیلی مسافر از گرفتن ویزا و سفر انصراف و یا مرفوض گردیده هیچ مبلغی مسترد نمی‌شود.

-آیا در صورت عدم صدور ویزا از سوی سفارت و یا دیرکرد در صدور ویزا از سوی سفارت مبلغ عودت می‌شود؟

در صورت صادر نشدن ویزا و یا تاخیر کلیه هزینه‌های مربوطه به اقدام ویزا به هیچ عنوان قابل عودت نمی‌باشد.

-آیا مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و غیره، قبل از صدور ویزا به عهده مسافر می‌باشد؟

بلی و این آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.

آئین‌نامه گمرکی عمان

ورود بیش از حد سیگار و دخانیات غیر قانونی می‌باشد.

ورود مشروات الکلی به عمان و بلعکس به شورهای دیگر غیرقانونی است.

آدرس سفارت عمان در ایران

تهران، خیابان آفریقا، کوچه تندیس، شماره 12

تلفن سفارت عمان: 22056831

اقامت در عمان

اقامت کشور عمان به 2 نوع  تقسیم می‌شود:

اقامت نوع 1: که با این نوع اقامت شما فقط می توانید در خاک کشور عمان تردد کنید.

اقامت ممتاز: شما با این نوع اقامت میتوانید نه تنها در خاک کشور عمان تردد کنید بلکه با دریافت کارت تردد در کلیه کشور های خلیج بجز صعودی بدون دریافت ویزا سفر کرده و تا 3 ماه اجازه اقامت به شما داده می شود و با یک بار ورود و خروج شما 3 ماه دیگر اجازه اقامت به شما داده خواهد شد.

لازم به ذکر است در حال حاضر کشور عمان به ایرانیان عزیز فقط به دارندگان پروانه نانوایی اقامت نوع 1 را تایید می نمایید.