آخرین تغییرات ویزا والدین استرالیا 2019

برای اسپانسر شیپ والدین خودبرای ویزاهای موقت می توانید از 17 آوریل شروع به درخواست کنید.

کسانی که می خواهند پدر ومادر خود را یا یکی از آنها را به استرالیا بیاورند،  از 17 آوریل تقاضای اسپانسر شیپ خود را ارائه دهند.در زمانی که اسپانسرشیپ شما پذیرفته شود آنگاه می توانید برای ویزای موقت والدین خود اقدام کنید.

محدودیت این ویزا 5 هزار نفر در سال است. حداکثر مدت زمان زندگی در استرالیا با این ویزا 10 ساله است. بنابراین به صورت 3 یا 10 ساله می تواند باشد، بسته به این که چه ویزایی را فرد می خواهد بگیرد سه ساله و یا پنج ساله هستند

این نوع ویزا چه فرقی با ویزاهای توریستی دارد؟

فرق آن با ویزاهای توریستی این است که برخلاف ویزای توریستی فرد نیاز نیست استرالیا را ترک کند.در ویزاهای توریستی هر 12 ماه یا 18 ماه بیشتر نمی توان در استرالیا ماند.

ویزای والدین به این معنی که هر فرد می تواند هر چند بار که بخواهد به استرالیا وارد یا خارج شود.معمولا موقعی که فرد می خواهد برای ویزاهای موقت دوم اقدام کند باید 3 ماه یا 90 روز از کشور خارج شود و بعد بتواند برگردد.البته در شرایط خاصی هم اسپانسر می تواند تقاضا دهد و این شرایط را تغییر دهد،مانند زمانی که بیماری خاصی فرد داشته باشد

ویزا والدین مانند ویزاهای توریستی اجازه کار ندارد.والدین در استرالیا اجازه کار نخواهند داشت.

چه کسی می تواند اسپانسر شود؟

1_فردی که سیتیزن،رزیدنت یا شهروند استرالیا باشد

2- 18 سال یا بیشتر داشته باشد

3- فرزند بیولوژیکی یا فرزند خوانده پدر ومادر باشد

فردی که اسپانسر می شود می تواند برای پدر ومادر همسر خود نیز اسپانسر شود.اگر پدر بیولوژیکی کسی همسر دیگری نیز دارد که ازدواج رسمی ندارند باز هم می تواند برای آنها اقدام کند.ولی توجه داشته باشید که در یک زمان خاص تنها برای 2 نفر فقط می توانید اقدام کنید واسپانسر آنها شوید.

موارد و نکاتی که باید در نظر بگیرید:

تا آخر مدتی که شما اسپانسر والدین خود هستید باید تعهد دهید که هزینه پزشکی والدین خود را پرداخت می کنید. اگر این افراد بخواهند هزینه ای بر دوش دولت بگذارند شما باید آن را بتوانید پرداخت کنید. بخاطر همین است که یکی از شرایط این ویزا بیمه والدین است وباید بیمه شوند.ولی ممکن است هزینه های پزشکی جانبی دیگری داشته باشد که شما باید قادر به پرداخت آن باشید.

علاوه بر آن شما باید تمامی تغییرات در زندگی خود را به اداره مهاجرت اطلاع دهید واین اختیار را به اداره مهاجرت بدهید که از وضعیت شما در ارگانهای دولتی یا پلیس وغیره با خبر شود تا اگر نیاز بود اسپانسری شما را کنسل کند.